• VP0
  • VP5
  • VP2

ENKA website

De ENKA Reünie Vereniging heeft haar website inclusief alle bijbehorende rechten aan het Historisch Museum Ede gegeven. Het Museum heeft daarmee de taak op zich genomen om de informatie op deze website toegankelijk te houden en te behouden als historische bron voor de geschiedenis van ENKA-Ede.

Deze nieuwe website bevat ook veel bijdragen van oud-ENKA-medewerkers in de vorm van verhalen, gedichten, foto’s en films. De website wordt online gepresenteerd zoals hij was in maart 2012. Maar dat wil niet zeggen dat deze statisch is: bezoekers hebben de mogelijkheid om deze prachtige bron aan te vullen met foto’s, verhalen en ander materiaal.

Het geheel is in een nieuw jasje gestoken. Zo is de inhoud van de originele website zoveel mogelijk in tact gehouden en zijn met name cosmetische veranderingen doorgevoerd. Daarnaast is deze website ook geschikt gemaakt voor verschillende apparatuur en is nu te bekijken op PC, tablet en smartphone.

Er is nog veel meer materiaal beschikbaar (deels in bezit van het Historisch Museum). Getracht zal worden in de toekomst ook dat materiaal zoveel mogelijk te ontsluiten via deze website. Daarnaast wordt (rechtenvrij) materiaal van derden op prijs gesteld. Hebt u materiaal ter beschikking neem dan contact met ons op.